Μας ελάτε σε επαφή με

Henan Robestain Medical Products Co., Ltd.

Ιατρική Co. προϊόντων Robestain Henan, ΕΠΕ.

  • Henan Robestain Medical Products Co., Ltd.
  • Henan Robestain Medical Products Co., Ltd.
  • Henan Robestain Medical Products Co., Ltd.
  • Henan Robestain Medical Products Co., Ltd.
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες Robestain Αριθμός Υπαλλήλων 300~400
Ετήσιες πωλήσεις Ιδρύθηκε Έτος 2012
Εξαγωγή pc < 10%
Εισαγωγή

Ιατρική Co. προϊόντων Robestain Henan, ΕΠΕ. Βρίσκεται στο changyuan νομό, henan επαρχία, η οποία είναι γνωστή ως «βάση παραγωγής eisai» της Κίνας. Είναι η εθνική οριζόμενη επαγγελματική παραγωγή των επιχειρήσεων ιατρικού εξοπλισμού, οι καλύψεις επιχείρησης ένας τομέας περισσότερων από 20.000 τετραγωνικών μέτρων, τυποποιημένος τομέας οικοδόμησης εγκαταστάσεων περισσότερων από 10.000 τετραγωνικών μέτρων. Το υπάρχον προσωπικό 300 άνθρωποι, με επαγγελματικό και τεχνικό προσωπικό υψηλών σημείων 46 άνθρωποι, 27 προσωπικό διοίκησης, με τον εσωτερικό και ξένο προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής και το τέλειο σύστημα ανίχνευσης, τον εκσυγχρονισμό της επιστήμης και την τεχνολογία της γραμμής παραγωγής νερού, στην εσωτερική κυριάρχη θέση, η επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή είναι: η μίας χρήσης εσθήτα, η μίας χρήσης προστατευτική ενδυμασία, οι μίας χρήσης μάσκες, οι πολλών χρήσεων εξαρτήσεις και άλλο ιατρικών πολυσύνθετου ιατρικό κρεβάτι αναλωσίμων και, ιατρικό κρεβάτι, μέσος και υψηλός αναποδογυρίζουν το κρεβάτι, ελέγχει το κρεβάτι, μαιευτικός πίνακας, καρέκλα μετάγγισης, συνοδευτική καρέκλα, ιατρικό αυτοκίνητο ανοξείδωτου, ιατρικά γραφεία γραφείων και ABS οργάνων ανοξείδωτου ιατρικά και άλλα εκατό είδη προϊόντων.

 

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να γίνει σεβόμενος και φρόντισε για, ειδικά εκείνοι που έχουν ανάγκη από προσοχή. Βάζουμε κάθε σκέψη, την ανάπτυξη και την παραγωγή σε αυτό. «Το πνεύμα «της ανθρωπιστικής προσοχής» είναι η επιχειρηματική φιλοσοφία του rongbeid, η οποία είναι επίσης ο στόχος του rongbeid τα τελευταία χρόνια. Είναι επίσης η σταθερή αρχή στη διαδικασία μας Ε&Α, παραγωγής και υπηρεσιών. «Η ακεραιότητα, η ποιότητα και ο επαγγελματισμός» είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της συνεργασίας μας με τους πελάτες μας. Βάζουμε τους ανθρώπους πρώτα και ερευνάμε συνεχώς και καινοτομούμε για να προωθήσουμε καλύτερα τη συνεργασία, να ενισχύσουμε το διμερή διάλογο και να βελτιώσουμε την απόδοση εργασίας. Εξασφαλίζοντας τα πλεονεκτήματα των προϊόντων, θα επιταχύνουμε την ανάπτυξη του ιατρικών λογισμικού και των προϊόντων για να ικανοποιήσουμε τις πολλαπλής στάθμης ανάγκες της αγοράς. Το Rongbeid σας καλωσορίζει με την αξιόπιστη ποιότητα, τη λογική τιμή, την άριστη υπηρεσία και την άριστη τιμή του.

 

Κίνα Henan Robestain Medical Products Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Ιστορία

Με περισσότερο από 8 έτη εμπειρίας σε αυτήν την βιομηχανία, έχουμε το καθαρό δωμάτιό μας. Εξάγουμε τα αγαθά στην Αφρική, Νότια Αμερική, Ασία, καθιερώνοντας την επιχειρησιακή σχέση με πολλούς υπερπόντιους πελάτες. Χαιρετίστε την επίσκεψή σας στο εργοστάσιό μας!

 

Επιδιώκουμε πάντα τη συνεργασία με τους πελάτες σε όλο τον κόσμο, και ελπίζουμε να καθιερώσουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με την εκτιμημένη επιχείρησή σας που εδρεύει στο αμοιβαίο όφελος.
Καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με για περισσότερες λεπτομέρειες!

 

 

Υπηρεσία

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να γίνει σεβόμενος και φρόντισε για, ειδικά εκείνοι που έχουν ανάγκη από προσοχή. Βάζουμε κάθε σκέψη, την ανάπτυξη και την παραγωγή σε αυτό. «Το πνεύμα «της ανθρωπιστικής προσοχής» είναι η επιχειρηματική φιλοσοφία του rongbeid, η οποία είναι επίσης ο στόχος του rongbeid τα τελευταία χρόνια. Είναι επίσης η σταθερή αρχή στη διαδικασία μας Ε&Α, παραγωγής και υπηρεσιών.

 

Οι υπηρεσίες μας

Δείγμα που διατάζει την πολιτική
Όλες οι διαταγές δειγμάτων χρεώνονται εκ των προτέρων για τη συνολική αξία συμπεριλαμβανομένης της ναυτιλίας και του χειρισμού. Τα προϊόντα μας θα κερδίσουν σίγουρα το καλύτερο επίπεδο ικανοποίησής σας στην ποιότητα και τις έγκαιρες βάσεις παράδοσής τους. Μπορούμε να σας προσφέρουμε μια καλή λογική έκπτωση σε παραγγελία τοποθετημένη. Το δείγμα θα είναι όπως ελεύθερο στο πρώτο -πρώτο προϊόν διαταγής σας, λόγω της καλύτερης έκπτωσης προσφερθείσας.
Πολιτική διαταγής
Όλες οι τιμές είναι FOB φορτίο οι στέλνοντας και διαχειριζόμενες δαπάνες εξαρτώνται από τον όγκο της διαταγής. Οι ελάχιστες διαταγές γίνονται αποδεκτές περισσότερο από οι διαταγές US$ 200.00.All γίνονται αποδεκτές μόνο στους δεδομένους αριθμούς άρθρου μας σε αυτόν τον ιστοχώρο/το CD/τα τεύχη. Δεχόμαστε επίσης τη διαταγή για οποιοδήποτε προϊόν εκτός από τη δεδομένη σειρά του προϊόντος μας, αλλά περιορισμένος στην τελική έγκριση από τις ΗΠΑ, σε τέτοια περίπτωση που στέλνεται ευγενικά μας την πλήρη λεπτομέρεια με την εικόνα για την επιβεβαίωση.
Πολιτική πληρωμών
Οι πληρωμές γίνονται αποδεκτές εκ των προτέρων/από τη μεταφορά τραπεζών ή Δυτικής Ένωσης στην εύνοια της επιχείρησής μας.
Παράδοση διαταγής
Η ημερομηνία παράδοσης διαταγών εξαρτάται από την ποσότητα και τον τύπο προϊόντος και θα παράσχουμε την ημερομηνία παράδοσης πρίν επιβεβαιώνουμε τις διαταγές. Οι δεδομένες ημερομηνίες μας στέλνουν την ημερομηνία από το εργοστάσιο μόνο.

Η ομάδα μας

Έχει περισσότερους από 300 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων 46 επαγγελματικών τεχνικών υψηλών σημείων και 27 ανώτερων διευθυντών, του προηγμένου εξοπλισμού παραγωγής και του τέλειου εξεταστικού συστήματος στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, και της σύγχρονης γραμμής παραγωγής της επιστήμης και της τεχνολογίας, η οποία είναι στην κυριάρχη θέση στην Κίνα.

 

Το πλεονέκτημά μας:

1) Η ποιότητα των προϊόντων μπορεί να εξασφαλιστεί
◆Products η ποιότητα μπορεί να περάσει το πιστοποιητικό της Γερμανίας TUV, CE και ISO13485
◆Before παράδοση, προϊόντα που επιθεωρούνται από επαγγελματικό QC, και την επιθεώρηση από τον τρίτο όπως SGS αποδεκτό
δοκιμή προϊόντων ◆Professional που παρέχεται από τον επαγγελματικό εργαστηριακό εξοπλισμό
2)Προσαρμοσμένα προϊόντα διαθέσιμα
τα χειρουργικά πακέτα, το χειρουργικό drape με ή χωρίς τρύπα μπορεί να παρασχεθεί σύμφωνα με το αίτημα του πελάτη
η συσκευασία και ο τρόπος συσκευασίας μπορεί να παρασχεθεί
τα δείγματα μπορεί να παρασχεθεί σύμφωνα με το σχέδιο του πελάτη
3)Ικανότητα παραγωγής εργοστασίου
◆With πέρα από το εργαστήριο παραγωγής μετρητών 20,000square
◆With ο πλήρης πλήρης εξοπλισμός παραγωγής, με τους εξειδικευμένους εργάτες, χρόνος παράδοσης μπορεί να εγγυηθεί
◆With το εργοστάσιο που είναι κύριο από μας, τιμή μπορεί να είναι ανταγωνιστικότερο